Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی قانعیان عصر امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی به یک معضل جدی تبدیل شده و برای آن دغدغه داریم، اظهار داشت: بعد از بررسی‌های بسیار، راهی برای کسب درآمد نه تنها از رشته‌ها بلکه از کتب تحصیلی پیدا کردیم که این ایده اکنون در قابل سامانه «با ما» به مرحله اجرا درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کاربرد این سامانه فراگیر است و تمام دبیرستانی های در آستانه انتخاب رشته، مجاز شده های کنکور برای انتخاب رشته، دانشجویان، فارغ التحصیلان و حتی زنان خانه دار می توانند از این سایت و امکانات موجود در آن بهره مند شوند.

قانعیان ادامه داد: این سایت همچنین برای همه کارخانه ها، هتل ها، بیمارستان ها و ... مفید و موثر است و یکی از برنامه های ما در این سامانه، رونق تولید ملی است.

استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی یزد یادآور شد: در این سایت طیف وسیعی از شرکت های مختلف به طور رایگان معرفی شده اند و کاربران می توانند با نحوه فعالیت آنها با توجه به رشته تحصیلی خود آشنا شوند و راه های کسب درآمد از آنها را تجربه کنند.

وی با اشاره به کاربرد این سامانه برای دانشجویان بیان کرد: در این سایت جدولی وجود دارد که دانشجو می تواند با انتخاب گزینه رشته خود، مشاغل مرتبط با این رشته را بیابد و برای کار با آنها به انحاء مختلف اقدام کند که این امر نه تنها برای رشته تحصیلی حتی برای یک واحد درسی نیز می تواند کاربرد داشته باشد.

قانعیان خاطرنشان کرد: این سایت در درازمدت به یک دایره المعارف غنی از مشاغل مختلف تبدیل می شود که می تواند برای اشتغال بسیار راهگشا باشد.

وی با تاکید بر اینکه این کار پروژه سنگینی است و امکان و توان مالی برای تبلیغ آن نداریم، افزود: ما در عین حال منتظر حمایت مالی نیستیم بلکه از اساتید دانشگاه برای معرفی این سامانه به دانشجویان خود همچنین تغییر شیوه های تدریس کتب دانشگاهی به منظور کاربردی شدن دروس برای دانشجویان به منظور کسب درآمد از مهارتی که در پی تحصیل کسب می کنند، ما را همراهی کنند.

قانعیان اظهار داشت: این سامانه با جستجوی فارسی «نمایشگاه مجازی با ما» در اینترنت قابل دسترسی است و این سایت در واقع نمایشگاه تخصصی مجازی بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی است.

کد خبر 4688264

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد دانشگاه علوم پزشکی یزد اشتغال بوشهر قزوین روز خبرنگار شیراز گرگان شهرکرد خرم آباد بیرجند سانحه تصادف آتش سوزی مشهد استانداری سمنان مجلس شورای اسلامی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۱۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • مجری الجزیره از خجالت سیاستمدار آمریکایی درآمد+ فیلم
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه