Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@22:07:49 GMT

سامانه «باما» در یزد آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۳۲۸۷۷

سامانه «باما» در یزد آغاز به کار کرد

سایت و نمایشگاه مجازی «باما HSEE » با ظرفیت معرفی بیش از 2000 هزار فرصت شغلی در 146 رشته دانشگاهی در یزد آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا-منطقه یزد، سرآمدی هر ساله یزدی‌ها در کنکور سراسری برندی شاخص و پرافتخار برای مردم و نظام آموزشی این استان است، ولی موضوع مهمتر که می‌تواند لذت این افتخار را پایدارتر سازد کارآمدی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در استان و کشور است که متأسفانه در حال حاضر این مهم آن طور که باید و شاید محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان و صاحبان صنایع در حوزه‌های مختلف عدم مهارت فنی و اجرایی را یکی از جدی‌ترین چالش‌های فارغ التحصیلان می‌دانند و می‌گویند، توسعه صنعتی و اقتصادی علاوه بر آگاهی تئوری و علمی به مهارت لازم در حوزه‌های مختلف کسب و کار نیاز دارد که متأسفانه تعداد زیادی از فارغ التحصیلان فاقد تجربه کافی در حوزه اجرا هستند.

تحقیق و پژوهش‌های متعدد در این خصوص نشان می‌دهد که اگر دانش‌آموزان و دانشجویان همزمان با تحصیل با مشاغل و مهارت‌های مرتبط رشته درسی خود آشنا شوند مسیر اشتغال بعد از فارغ التحصیلی هموارتر و ایمن‌تر خواهد بود.

دکتر«محمدتقی قانعیان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا-منطقه یزد،‌با اشاره به ضرورت ایجاد زمینه مهارت‌افزایی بین فارغ التحصیلان دانشگاهی،‌اظهار کرد:‌ تحقق این مهم مستلزم آشنایی دانشجویان و دانش‌آموزان با شیوه‌های کسب درآمد از دروس مختلف است.

وی افزود:‌ به نظر می‌رسد اگر دانشجویان و دانش‌آموزان همزمان با زمان تحصیل در مورد ابعاد مختلف درسی آشنا شوند بیشتر نسبت به درک مفاهیم و کسب مهارت لازم برای آموزش اقدام می‌کنند.

مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در ادامه با اشاره به راه‌اندازی سایت و نمایشگاه مجاز «باما» گفت:‌ این سایت در حقیقت تجمیع شده عبارت بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی است که سعی دارد دانشجویان و دانش آموزان را با مشاغل مختلف و کسب و کار مرتبط با دروس آموزشی آنها آشنا کند.

قانعیان تصریح کرد:‌ سایت باما در حقیقت محلی برای تبدیل شدن فارغ التحصیلان دانشگاهی به کارشناسانی موثر و کارآمد در حوزه درسی و رشته‌های مرتبط است.

این مسئول آموزش شیوه کاریابی از دروس مختلف درسی را از جمله ویژگی‌های باما دانست و بیان کرد:‌ تاکنون بیش از دو هزار موسسه و شرکت مختلف در این سایت عضو شدند.

وی معرفی تاکنون 146 رشته دانشگاهی از کاردانی تا مقطع دکتری را از دیگر ویژگی‌های نمایشگاه مجازی باما عنوان کرد و ادامه داد:‌ دبیرستانی‌ها، پشت کنکوری‌ها و دانشجویان جامعه هدف محتوای آموزشی سایت باما هستند.

این استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان این‌که دانشجویان و دانش‌آموزان با استفاده از سایت باما توانمند می‌شوند،‌گفت:‌ نمایشگاه مجازی HSEE (سایت باما) به آدرس اینترنتی http://bamahse.com/ فرصتی مناسب برای پول درآوردن با اطلاعات عمومی و آموزشی است.

قانعیان معرفی رایگان انجمن‌های علمی، دانشگاهی و سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه‌های مختلف را از دیگر ویژگی‌های اجرایی باما دانست و بیان کرد:‌ تقویت و تأثیرگذاری سایت باما مستلزم حمایت بیش از پیش مسئولان استانی، اساتید دانشگاهی و صاحبان صنایع است.

مدیر و موسس سایت «باما» خاطرنشان کرد: این نمایشگاه مجازی برای تمام کارخانجات، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و دانشجویان رشته‌های بهداشت، ایمنی و انرژی مناسب است.

این استاد دانشگاه با اشاره به ویژگی‌های آموزشی نمایشگاه مجازی باما، گفت: سایت باما به فارغ التحصیلان دانشگاهی ماهی‌گیری می‌آموزد.

وی در پایان با بیان این‌که اساتید دانشگاه و مدرسان آموزشگاه‌های مختلف باید آموزش‌های خود را با رویکرد توانمندسازی جامعه هدف طراحی و اجرایی کنند، تأکید کرد:‌ به نظر می‌رسد نمایشگاه مجازی باما نقشه راهبردی مناسبی برای آموزش کسب درآمد پایدار از دروس تحصیلی در مقاطع مختلف دبیرستانی و دانشگاهی است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف بیمارستان دانش آموزان و دانشجویان شاخص کسب و کار یزد قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۲۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان

 منصور نیک پناه رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان کرد: مجتمع آموزش عالی سراوان تقریباً از سال ۱۳۸۴ به‌عنوان دانشکده زیر مجموعه دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کارکرد و از سال ۱۳۹۱ به‌عنوان مجتمع آموزش عالی سراوان استقرار پیدا کرد و از حوزه دانشگاه سیستان و بلوچستان منفک شد.
 
 وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اولین گام تبدیل مجتمع به دانشگاه را برداشته‌ایم، افزود: این مجموعه شامل دو حوزه اداری می‌شود که مکان فعلی که بیشترین امورات اداری در آن صورت می‌پذیرد از سالیان گذشته به‌صورت امانی در اختیار داشتیم و سایت جدید در حومه شهر به مساحت ۱۰۰ هکتار است که در تلاشیم بتوانیم این حوزه را به‌عنوان یک مرکز فرهنگی در ورودی شهر خوشامدگویی مهمانان باشد.
 
رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان ادامه: پس از تکمیل‌شدن سایت جدید به دنبال بین‌المللی شدن دانشگاه هستیم و باتوجه‌به ۴۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور پاکستان بتوانیم امکان تبادل دانشجو، استاد و تبادلات علمی را فراهم سازیم.
 
نیک پناه ادامه داد: از دیگر برنامه راه‌اندازی و توسعه مرکز رشد دانشگاه، ترمیم جذب هیئت‌علمی در رشته‌های موردنیاز با رویکرد نگاه ویژه به صاحب‌نظران و فارغ‌التحصیلان منطقه، توسعه رشته‌ها در حوزه‌های غیرکشاورزی است و رشته‌های فنی و مهندسی نیز با شتاب بیشتری پیگیری شود و این نوید به داوطلبین می‌دهیم که علاوه بر رشته‌های موجود به‌زودی رشته‌های دیگر را به برنامه‌ها ملحق می‌کنیم.


   برگزاری دوره‌های مهارتی برای دانشجویان

فرهاد ذوالفقاری مسئول معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مجتمع آموزش عالی سراوان نیز در این نشست بیان کرد: در مجتمع آموزش عالی سه دانشکده مصوب دانشکده کشاورزی، فنی مهندسی و علوم محیطی برنامه‌ریزی توسعه پایدار است و در حال حاضر ۶۰ عضو هیئت‌علمی داریم که چهار نفر به درجه دانشیاری نائل شدند، هشت نفر در حال ادامه تحصیل هستند و بقیه استادیار هستند و تا پایان ۱۴۰۴، صددرصد اعضای هیئت‌علمی مجتمع آموزش عالی سراوان استادیار و دانشیار خواهند شد.

وی افزود: باتوجه‌به بررسی‌های انجام شده و آمار داوطلبین سطح شهرستان؛ در مرحله اول آزمون سراسری کل داوطلبان ۳ هزار ۸۷۴ نفر بود که دو هزار ۱۵۲ در گروه علوم‌انسانی، ۱۱۳ نفر در گروه علوم ریاضی، هزار و ۴۱ نفر در شاخه علوم‌تجربی، ۳۰۷ در گروه هنر و ۳۰۱ نفر زبان خارجه بوده‌اند و باتوجه‌به اخذ مجوز از هیئت‌امنا در رشته‌های علوم تربیتی، مدیریت دولتی، مدیریت بازرگانی و آموزش ابتدای در مقطع کارشناسی فراخوان اعلام نیاز و جذب هیئت‌علمی صورت‌گرفته است.

مسئول معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مجتمع آموزش عالی سراوان با اشاره به کادر مجرب و اعضای هیئت‌علمی این مجموعه اعلام کرد در سطح شهرستان و در هر زمینه نیاز به همکاری باشد همکاری لازم را خواهند داشت.

ذوالفقاری تصریح کرد: برای دانشجویان در رشته‌های مختلف برنامه‌های مختلفی داریم تا از طریق مرکز رشد و پارک علم و فناوری شهرستان دوره‌های متفاوت مهارتی صورت گیرد تا علاوه بر اینکه نیاز جامعه رفع شود برای دانشجویان نیز به‌عنوان کمک برای یادگیری مهارت متناسب با نیاز جامعه باشد.


   بهره‌برداری از فاز اول سایت ۱۰۰ هکتاری در مهرماه

محمد ادیبیان مدیر طرح و برنامه مجتمع آموزش عالی سراوان گفت: مجموعه سایت دانشگاهی به مساحت ۹۴ و نیم هکتار در سال ۱۳۸۳ عملیات اجرایی آن شروع و تحویل دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشگاه مادر شد تا سال ۱۳۹۲ زیرمجموعه دانشگاه سیستان و بلوچستان بود که دو پروژه خوابگاه و ساختمان مرکزی عملیات اجرایی آن توسط دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شد. ه بود.

وی افزود: از سال ۱۳۹۲ که این مجموعه مستقل و تبدیل به مجتمع شد عملیات اجرایی چند پروژه دیگر آغاز شد و در حال حاضر جمعاً ۱۵ پروژه به بهره‌برداری رسیده و یا فعال است .

مدیر طرح و برنامه مجتمع آموزش عالی سراوان با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان در مجموع هزینه شده و یا در حال هزینه است، ادامه داد: خوابگاه دختران به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع اولین مجموعه‌ای بود که عملیات اجرایی آن به اتمام و مورد بهره‌برداری رسیده است و همچنین ساختمان خوابگاه پسران به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع که عملیات اجرایی و احداث آن از سال ۹۵ آغاز شده اکنون ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
 
ادیبیان ادامه اضافه کرد: باتوجه‌به اینکه مساحت سایت، جامع است، مقرر شد در راستای تسریع در روند بهره‌برداری؛ راه‌اندازی سایت به‌صورت فازبندی صورت گیرد که فاز اول در بیست هکتار برنامه‌ریزی‌شده و آذر ۱۴۰۲ عملیات اجرایی آن آغاز و برنامه‌ریزی‌شده راه‌اندازی کامل فاز اول پروژه تا مهرماه سال ۱۴۰۳ انجام شود که شامل خوابگاه دختران، خوابگاه پسران، سلف‌سرویس، ساختمان مرکزی، ساختمان اداری چندمنظوره، ساختمان کلاس‌ها و آسفالت خیابان‌های مرتبط زیرساخت‌ها و تأسیسات است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ساختمان دبیرستان دانش‌آموزی تقریباً با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد به اتمام رسیده و آزمایشگاه مرکزی به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع، سوله ورزشی به مساحت هزار و ۲۰۰ مترمربع، زیرساخت‌ها و تأسیسات شامل آب برق و فاضلاب کل مجموعه نیمه‌تمام است.

مدیر طرح و برنامه مجتمع آموزش عالی سراوان با اشاره به اتمام پروژه مخزن زیرزمینی ۴۰۰ مترمکعبی آب شرب برای آبرسانی به سایت ۱۰۰ هکتاری، اذعان کرد: از ابتدای مهرماه عملیات اجرایی فاز دوم با مساحت ۲۰ هکتار نیز آغاز خواهد شد.

اعزام ۱۰ درصد دانشجویان به اردوی راهیان نور

حسین مرادی بیدختی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی مجتمع آموزش عالی سراوان نیز در این نشست با اشاره به نگاه امامین انقلاب در باب فرهنگ، بیان کرد: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی دانشجویان با رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس بیش از ۱۰ درصد دانشجویان مجتمع آموزش عالی سراوان به اردوهای راهیان نور اعزام شده‌اند.

وی باتوجه‌به برگزاری اردوهای سیاحتی دانشجویان ادامه داد: دانشجویان مجتمع آموزش عالی شهرستان در چندین مرحله عازم حرم مطهر امام رضا (ع) اعزام شدند.

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی سراوان به اهدای جهیزیه به نوعروسانی شهرستانی با مشارکت این مرکز اشاره و خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای دانشجویی به مناسب روز دانشجو، برگزاری شب‌شعر و همچنین برنامه‌های مختلف فرهنگی باتوجه‌به مناسبت‌های ملی و مذهبی از دیگر فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مجتمع آموزش عالی سراوان بوده است.

مرادی باتوجه‌به نمود فعالیت‌های دانشگاه در رسانه‌ها از اختصاص بودجه جداگانه فرهنگی برای مجتمع آموزش عالی سراوان برای اولین‌بار در دو سال پیاپی در قالب برنامه‌های فرهنگی خبر داد که این بودجه فقط به ۱۹ دانشگاه در کشور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • دانشگاهی‌ها و نمایندگان درباره جنبش دانشجویی آمریکا چه گفتند؟
  • تجار افغانستانی در نمایشگاه توانمندی های صادراتی + فیلم
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد
  • درباره سایت نظامی بوسکومب داون
  • مجمع عمومی سالانه «فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی» برگزار شد
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴